terug naar nwz.nl

Kwaliteit van zorg

De orthopedisch chirurgen van Noordwest hebben veel ervaring en ieder hun eigen specialisatie en aandachtsgebied(en). Met hierbij hun persoonlijke aanpak, maakt dat u in de veilige omgeving van het ziekenhuis kunt rekenen op een ervaren, zeer deskundig specialist. 
 
Patiënttevredenheid
We streven naar het continue verbeteren van onze zorg en de processen daaromheen. We vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent over uw behandeling. Daarom betrekken wij u bij het evalueren van zorgprocessen met patiënttevredenheidsonderzoek. Het kan zijn dat u tijdens of na afloop van uw behandeling vragenlijsten (PROM's) van ons ontvangt of dat we u vragen of u wilt meewerken aan een groepsinterview. 
 
Kwaliteitsvenster 
In het Kwaliteitsvenster vindt u informatie over de patiënttevredenheid van ons ziekenhuis. U vindt informatie over de volgende 10 kwaliteitsindicatoren: patiëntervaringen, wachttijden, risicovolle operaties, controle medicijnen, werk van artsen, pijnscore, keurmerken, sterftecijfers, infecties, tevredenheid van medewerkers. 
 
Wat betekent dit voor u? 
Dat een ziekenhuis voldoet aan de kwaliteitsnormen is belangrijk, maar u vindt misschien andere zaken belangrijk en heeft een eigen idee wat de beste zorg is. U kunt met uw huisarts bespreken wat u belangrijk vindt en welk ziekenhuis het beste bij u past.