terug naar nwz.nl

Gezamenlijk spreekuur orthopedisch chirurg en orthopedisch voet- en enkelspecialist

30.10.2023
Gezamenlijk spreekuur orthopedisch chirurg en orthopedisch voet- en enkelspecialist

Per 1 november 2023 start in het AZ-stadion in Alkmaar een speciaal spreekuur voor patiënten met voet- en enkelklachten. Bij het spreekuur zijn een orthopedisch chirurg van Noordwest en een orthopedisch voet- en enkelspecialist aanwezig. Patiënten kunnen hier terecht voor een totaalpakket aan orthopedische voet- en enkelzorg, zoals steunzolen, orthopedische schoenen, braces en podotherapeutische zorg. Ook is het mogelijk om loopanalyses en metingen te laten uitvoeren, waarmee de hulpmiddelen helemaal kunnen worden afgestemd op de patiënt. Er wordt gewerkt met de nieuwste 3D-technieken.

Specialistische zorg buiten het ziekenhuis
Het spreekuur geeft ons de mogelijkheid om specialistische zorg te bieden buiten het ziekenhuis. Er zijn korte wachttijden voor orthopedische expertise en passende schoentechniek. Dat zorgt ervoor dat de patiënt snel terecht kan en op een goed bereikbare plek de zorg krijgt die nodig is.

Praktische informatie
Het spreekuur is een initiatief van Orthis, het samenwerkingsverband tussen de orthopedisch chirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep en Voetzorg Noord-Holland. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar het spreekuur.