terug naar nwz.nl

Wilt u meer weten over artrose?

01.12.2020
Wilt u meer weten over artrose?

De cliëntenraad van Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert op donderdagavond 10 december een webinar voor de inwoners van Noord-Holland Noord over artrose.

De orthopeden van het Noordwest Orthopedisch centrum informeren u over:

  • wat artrose is en hoe je het herkent
  • wat je er (preventief) zelf tegen kunt doen
  • wat de verschillende behandelmethoden nu en in de nabije toekomst zijn


Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Webinar
Een webinar is een live-uitzending via internet, waaraan u via uw eigen computer kunt deelnemen. Het webinar is gratis toegankelijk via Microsoft Teams. U kunt zelfs anoniem deelnemen. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de orthopeden. Dat doet u via een chatfunctie. Vragen die niet live aan bod komen, worden via de chat tijdens of na het webinar beantwoord. In de chatfunctie leest u ook de vragen van andere deelnemers.

Tijdstip
Het webinar start donderdagavond 10 december om 19:30 uur en de beoogde eindtijd is 20:30 uur.

Hoe kunt u deelnemen?
Iedereen is van harte welkom om mee te luisteren en te kijken naar het webinar. U kunt zich aanmelden voor het webinar door een e-mail te sturen met uw naam naar clientenraadnoordwest@nwz.nl. U ontvangt dan een e-mail met de link en instructies om het webinar te volgen. Via deze link kunt u deelnemen.

U kunt ook deelnemen door donderdagavond 10 december te klikken op deze link.

Mocht u op het tijdstip van het webinar niet deel kunnen nemen, dan is het altijd mogelijk om de webinar achteraf terug te kijken via dezelfde link.

Cliëntenraad
De cliëntenraad vertegenwoordigt binnen de Noordwest Ziekenhuisgroep de stem van de patiënt, naasten en/of bezoekers. De beste zorg, goede informatievoorziening en een respectvolle behandeling, dat is waar de cliëntenraad voor staat. Door middel van webinars wil de cliëntenraad de inwoners van het verzorgingsgebied van Noordwest van tijd tot tijd informeren over diverse thema’s.

Instructie deelnemen aan een live-gebeurtenis via Teams.