terug naar nwz.nl

Elsevier beste ziekenhuizen: hoogste score totale heupprothese

24.11.2021
Elsevier beste ziekenhuizen: hoogste score totale heupprothese

Noordwest Orthopedisch centrum komt in het jaarlijkse onderzoek van Elsevier (tegenwoordig EW magazine) naar beste ziekenhuizen als een van de winnaars naar voren voor de ingreep ‘totale heupprothese’. We zijn de enige in de regio die de maximale vier bollen hebben behaald. Op het gebied van knieprothese scoorden we met 3 bollen bovengemiddeld.

Dit jaar heeft Elsevier de onderzoeksmethode aangepast. De ziekenhuizen zijn vergeleken op het gebied van 7 ingrepen en er zijn ook zelfstandige behandelcentra meegenomen. Ziekenhuisbreed behaalde Noordwest een bovengemiddelde score van drie bollen.  

Korte wachttijden op locatie Bergermeer
Wist u dat zowel u voor zowel een totale heupprothese als knieprothese terecht kunt op onze locatie Bergermeer, gevestigd in centrum Oosterwal? Wij hebben hier 2 operatiekamers beschikbaar voor planbare operaties. Dat geeft ons de mogelijkheid om hier patiënten die in relatief goede conditie zijn te behandelen. De patiënten kunnen meestal dezelfde dag weer naar huis. Naast heup- en knieprothese voeren we hier ook kijkoperaties aan knie en schouder, voorste kruisbandcorrecties en halve knieprotheses uit. De wachttijden op deze locatie zijn korter, waardoor u binnen 4 tot 6 weken geholpen kunt worden. Wilt u hier meer over weten? Bekijk de pagina over locatie Bergermeer.