terug naar nwz.nl

Noordwest start met nieuwe behandellocatie in Centrum Oosterwal

23.01.2020
Noordwest start met nieuwe behandellocatie in Centrum Oosterwal

Bent u patiënt op de afdeling chirurgie, orthopedie of plastische chirurgie en wordt u binnenkort geopereerd? Dan zou het kunnen dat deze operatie plaatsvindt in Centrum Oosterwal. U wordt daar in een prettige, moderne en veilige omgeving geopereerd door uw eigen arts.

Nieuwe locatie: Noordwest locatie Bergermeer
In Centrum Oosterwal vonden al ingrepen door artsen van Noordwest plaats, onder andere van de plastische chirurgie en gynaecologie. Met de start van de nieuwe behandellocatie wordt dat uitgebreid met orthopedische en chirurgische ingrepen. Het gaat om planbare operaties waarbij u als patiënt niet in het ziekenhuis opgenomen hoeft te worden en dezelfde dag weer naar huis mag.

Zorg op de juiste plaats
In Noordwest vinden veel dringende en complexe operaties plaats. Deze operaties hebben voorrang op de planbare operaties waarbij patiënten minder risico lopen. Door deze unieke samenwerking in de regio vinden planbare operaties nu plaats in Centrum Oosterwal en hoeven deze niet meer te wijken voor acute operaties. Hierdoor kan dezelfde zorg worden geleverd als in het ziekenhuis, maar dan in een kleine, prettige en moderne omgeving.